HVOR ER HJERTESTARTER­čĺ×­čĺ×­čĺ×

VED ULYKKE - Strandnummer H 565

Bemærkning: : Ballen
Koordinater: 55.0417354577687 - 10.4741238850202

Strandnumre sikrer at hjælpen kommer hurtigt frem til det rigtige sted

Når der sker drukne- eller andre ulykker ved de danske kyster, er det vigtigt, at alarmering af redningsberedskabet sker så sikkert og hurtigt som muligt. En hurtig redningsindsats er afhængig af at alarmcentralen og beredskabet har mulighed for entydigt at fastslå stedet for ulykken.

På de danske kyster er der normalt ingen ”rigtig” adresse, og det kan derfor være vanskeligt for en person, der ikke er lokalkendt, at forklare hvor en given ulykke er indtruffet.

Beach numbers ensure that help arrives swiftly at the right place

In the event of a drowning accident or another type of accident along the Danish coast, it is important to alert emergency services as safely and as quickly as possible. A swift rescue operation depends on the ability of the operators at the alarm control centre and the rescuers to precisely pinpoint the place of the accident.

The Danish coasts do not have any real address. Therefore, it may be difficult for someone who does not know the local area to explain where an accident has occurred.

Strandnummern sorgen dafür, dass Helfer schnell am rechten Ort sind

Bei Bade- oder anderen Unfällen an den dänischen Küsten ist es wichtig, dass die Alarmierung des Rettungsdienstes so sicher und schnell wie möglich erfolgt. Ein schneller Rettungseinsatz ist davon abhängig, dass die Notrufzentrale und die Rettungsbereitschaft den Unfallort eindeutig bestimmen können.

An den dänischen Küsten hat man normalerweise keine “richtige” Adresse, daher kann es für Ortsunkundige schwierig sein, einen Unfallort genau zu benennen.