Der er ikke indlagt nogen video

Tak for en dejlig sommer

Ballenhavneforeningsydfyn.

Sommeren er på held....sommeren 2014 har budt på fantastisk vejr.

Havneforeningen siger tak for en dejlig sommer såvel,til havnens mange medlemmer men også til vores rigtig mange gæstesejlere , som vi glæder os til ,at se igen næste sommer.

Kommentar fra siden :  Danske Tursejlere på FB

⛵️ Har også været der i to døgn i år. En overset perle. :-)

Ballen Havn 55º 02,5' N 10º 28,4' E

Skrevet af root, Ons, 2007-04-04 16:39
Ballen havnBallen havnsvendborgsund vestsvendborgsund vestBallen Havn er beliggende i landlige omgivelser i Egebjerg Kommune overfor Skarø ved vestlige indsejling til Svendborgsund.
Ballen Havn er en privathavn, som ejes og drives af Ballen Havneforening. Der er 129  pladser i havnen, som tidligere var et fiskerleje. Havnen kan anløbes dag og nat med moderat fart. 100m W for havnen ligger den idylliske Syltemade Å.
Der er en sti på ca. 3 km. langs åen i et smukt, kuperet terræn.
Badestrand lidt W for havnen.

• Ejer: Privatejet Ballen Havneforening.
  • Formand Robert Havelinn Degnevangen 2 5762 Vester Skerninge telefon   +45 2445390
  • Selvafregning ved klubhuset
  • Største skibe der kan anløbe havnen er ca.: længde 15 m og bredde 4 m.
  • Forskellen mellem middelhøjvande og middellavvande er 0,4 m.. Omslag fra hård W-lig vind til hård E-lig vind kan give ca. 1 m højvande og hård W-lig vind ca. 1 m lavvande.
  • Fyr med rødt, fast lys på W-molens hoved. Molehovederne er belyst.
  • Ankerplads E og W for havnen. Bemærk kablet til Skarø, som er afmærket med båker.
  • Se strømtabel.
  • Oversigtskort

Takster pr. døgn:y

Længde: Takst Kr.
Under 10 m.
Over 10 m. 110,-
el/vand. 30.- kr for FH- medlemmer
,-

En skøn hilsen fra gæstesejler børn

Ballen Havn

siger mange tak for denne dejlige hilsen, fra nogle af de børn der har gæstet havnen hen over sommeren.